Ik wil wandelen

WANDELEN.
je wil goed voor jezelf zorgen: wandel mee met Ellen.

Bewegen: we weten allemaal wel dat dat goed is voor ons. Je fysiotherapeut, specialist of huisarts heeft het je ook geadviseerd. Zelf weet je dat natuurlijk ook wel, maar je weet misschien niet zo goed waar je dan terecht kan. Dat kan bij Fit met Ellen!

wandelen breda

Meld je aan


Heb je vragen, aarzel dan niet
en 
bel 06 418 110 66 of mail naar info@fitmetellen.nl

VOOR WIE EN AANPAK

Speciaal voor mensen die niet meteen in een gewone wandelgroep meekunnen, zijn er de wandelgroepen bij Fit met Ellen. Wandelen met Ellen is gezellig en je bent lekker buiten! Er wordt gewandeld in kleine groepen tot maximaal 15 personen. Tussendoor doen we oefeningen om je balans, coördinatie en kracht te verbeteren.

De wandelgroepen zijn bedoeld voor mensen met lage rugklachten, COPD, reuma, diabetes type 2, etalagebenen. Ook als je herstellend bent van een ziekte of een operatie ben je welkom. Kom vrijblijvend een keer meedoen en bepaal daarna pas of het iets voor je is.

Als je bewegen een vast onderdeel van je leven wil maken, kies dan voor afwisseling. Je houdt het dan langer vol. Misschien train je al bij je fysiotherapeut, maar wil je voor de afwisseling buiten wandelen. Een mooie kans om lekker te genieten van het buiten zijn, gevarieerd te bewegen en nieuwe mensen te leren kennen. Motto: met een groep wandelen stimuleert, je houdt het langer vol en we maken veel lol!

Er is geen beginniveau vereist, iedereen kan meedoen. Je belastbaarheid bepaalt je tempo. De training wordt zo ingedeeld dat iedereen aan zijn trekken komt. Dus het maakt niet uit of je wat langzamer of al wat sneller bent. Goede wandelschoenen zijn wel belangrijk!

Als je bij Fit met Ellen begint doen we eerst een nul-meting, door middel van een 6 minuten wandeltest of een UKK 2 kilometer wandeltest. Welke test we doen is afhankelijk van je instapniveau. Na 10 weken training herhalen we de test en meten je vooruitgang.

 

KOSTEN

Groep

Je betaalt geen vaste contributie, je zit dus nergens aan vast, wel zo fijn! Je koopt een wandelkaart voor 10 keer. De kosten hiervan zijn 60 euro per kaart. De kaart is 3 maanden geldig. Wil je meer vooruitgang boeken in je conditie dan is het beter om vaker te komen. Pak dan een voordelige 20 trainingen kaart voor 110 euro per kaart; deze is ook 3 maanden geldig.

We vertrekken vanaf Café Restaurant de Boschwachter, Huisdreef 4, 4836 AM  in Breda. De trainingen vinden plaats in het bos en in de stad.

We vertrekken:

  • op maandag om 10.30 uur
  • op donderdag om 13.30 uur

We zijn ongeveer een uur onderweg.

Individueel

Wanneer het beter bij jouw omstandigheden en wensen past om individueel onder begeleiding te gaan wandelen bepalen we in overleg de tijden en de vertreklocatie. De kosten hiervan zijn 55 euro per uur/training en 30 euro voor een half uur.

Als er voldoende vooruitgang is geboekt kunnen we in onderling overleg bepalen of het gewenst is om in een groep deel te nemen.

Eventueel wordt een deel van de kosten vergoed via de aanvullende verzekering van de ziektekostenverzekeraar.