Ik wil hardlopen

FIT WORDEN
terwijl je werk zoekt

Kom naar Fit met Ellen als je in een periode tussen twee banen zit of als je ziek thuis zit met een burn out. Een uitgelezen kans om je conditie te verbeteren. Je begint op tijd aan je dag op maandag en woensdag; om 8.45 uur begint de training die ongeveer een uur tot 75 minuten duurt. Dit doe je in het bos en soms ook in de stad. 

FitmetEllen_logo

Meld je aan


Heb je vragen, aarzel dan niet
en 
bel 06 418 110 66 of mail naar info@fitmetellen.nl

VOOR WIE EN AANPAK

Speciaal voor werkzoekenden: zit je tussen twee banen in, ben je werkloos zijn of zit je in een burnout? Nu je wat meer tijd hebt, wil je die benutten om je conditie te verbeteren en beter in je vel te gaan zitten.

We bepalen eerst je huidige conditie en maken dan afspraken over de trainingen. Afhankelijk van je instapniveau en omstandigheden kiezen we soms (tijdelijk) voor individuele wandeltrainingen. De hardlooptrainingen zullen plaatsvinden in kleine groepen tot maximaal 15 personen. Motto: fris aan de dag beginnen, inspannen en lol hebben.

Je kunt ervoor kiezen om alleen de trainingen te volgen, zodat je energiek aan je dag kan beginnen. Ontmoet hierbij anderen die in dezelfde situatie zitten en boor nieuwe netwerken aan. Verbeter je conditie, werk aan je zelfvertrouwen en merk dat je net dat zetje in je rug nodig hebt om weer actiever te worden in je zoektocht naar een nieuwe baan of je zoektocht in het leven.

Heb je ook behoefte aan meer ondersteuning om mentaal fitter te worden dan kunnen we hierover op individuele basis afspraken maken. Op het vlak van loopbaancoaching kunnen we je begeleiden bij het maken van je elevator pitch, het actualiseren van je CV, het voorbereiden op een sollicitatiegesprek en het beter gebruiken van je netwerken. Als je elders een coachingstraject volgt voor persoonlijke doelen, kunnen wij desgewenst hierop praktisch aanvullen.

KOSTEN

Groep

Je betaalt geen vaste contributie, je zit dus nergens aan vast, wel zo fijn! Je koopt een trainingenkaart voor 10 keer. De kosten hiervan zijn 60 euro per kaart. De kaart is 3 maanden geldig. Je kunt ook kiezen voor een 20 trainingen kaart voor 110 euro; deze kaart is ook 3 maanden geldig.

We vertrekken vanaf Café Restaurant de Boschwachter, Huisdreef 4, 4836 AM in Breda:

  • op maandag om 8.45 uur
  • op woensdag om 8.45 uur

We zijn ongeveer een uur tot 75 minuten bezig met de training.

Individueel

Wanneer het beter bij jouw omstandigheden en wensen past om individueel onder begeleiding te gaan trainen (wandelen of lopen) bepalen we in overleg de tijden en de vertreklocatie. De kosten hiervan zijn 55 euro per uur/training.

Als er voldoende vooruitgang is geboekt kunnen we in onderling overleg bepalen of het gewenst om in een groep deel te nemen.

De kosten voor individuele loopbaanbegeleiding zijn 75 euro per sessie. Meestal duurt een sessie zo’n 75 minuten. Voorafgaand vindt een vrijblijvend persoonlijk adviesgesprek plaats. Een traject van 3 tot 5 gesprekken is meestal genoeg om een blijvende verandering in gang te zetten bij je loopbaan.